Образователен интерактивен куб 10в1

Наличност:
В наличност
Модел:
30654
Цена
39.50лв.


Детска планета не гарантира наличността на продукта към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Иновативният интерактивен куб ще осигури часове забавление за малките деца, като им предостави възможност да изследват разнообразни дейности. Всяка страна на куба представя отделна игра, която развива двигателните умения, въображението и креативността на детето. Една от стените на кубчето е снабдена с клавиатура и бутони, които задействат мелодии и други звукови ефекти. Предвидените светодиоди осветяват стената при възпроизвеждане на звук.

Всяка от 6-те страни на кубчето представя различна игра: -низанка - лабиринт - сортер - панел с пъзел от числа, картинки и цветове - книжка с букви - пеперуда с картинки - лабиринт с животни и превозни средства - часовник за учене на времето и геометрични фигури - въртящи се зъбни колела - въртящи се блокчета.

Играчката усъвършенства двигателните умения, способността да се разграничават цветове и форми, насърчава креативността и въображението. 


Материал пластмаса

Произведена от безвредни материали

Размери на продукта 17 x 17 x 23 (см)

Захранване: 3 батерии 1.5V AA (не са включени) 


Подходящо за деца над 18 месеца.

Сподели

Възраст
Възраст Над 18 м.
Напишете мнение

Подобни продукти