Комплект шишета Dr.Brown's Wide-Neck Options+ 3м.+ WB09600

Наличност:
В наличност
Модел:
72239316894
Производител:
Dr.Brown's
Цена
83.90лв.


Детска планета не гарантира наличността на продукта към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Първото шише на пазара, което може да се ползва със или без вентилиране.

Новата вентилираща система е направена така, че да расте заедно с бебето. Използването му предоставя много предимства- намалява проблемите с храненето, помага на храносмилането и спомага за запазването на витамините.

Две опции – Едно шише.

Използване на шишето с клапа: намаля проблемите с храненето , витамините в млякото се запазват, помага за храносмилането.

Клапата и биберона предотвратяват засмукване на въздух по време на храненето. 

Използване на шишето без клапа: много удобна за родителите опция, за етапа, в който храненето на бебето е станало по-развито и добро.

Видовете шишета OPTIONS+ са: шише широко гърло и стъклено шише с широко гърло

Клинично доказано намаляват коликите, оригването и газовете чрез компенсиране на отрицателното налягане в бутилката, премахвайки вакуума и мехурчетата въздух.

С патентована в САЩ вътрешна вентилна система Natural Flow® за отвеждане на въздуха, чрез която при пиене въздухът се насочва от биберона през тръбичката към гърба на бутилката, заобикаляйки кърмата или адаптираното мляко.

Като не се позволява смесването им, свежда до минимум окислението и помага за запазване на основни хранителни вещества като витамини С, А и Е.

Новата система за обезвъздушаване е проектирана да расте с бебето, за да можете да използвате шишето от раждането до порастването на Вашето бебе.

Създават благоприятно положително налягане, подобно на кърменето.

Може да се използват с или без системата за обезвъздушаване.

Състав: Полипропилен, Силикон, Сантопрен.

Не съдържа Бисфенол А (BPA Free).

Комплекта включва:

  • 3бр. шишета x 270ml
  • 2бр. шише x 150ml Bottle
  • 2 биберона x размер 2
  • 2бр. капачки за шишета

Препоръчителна възраст: 3 месеца +

Сподели

Възраст
Възраст Над 3 м.
Напишете мнение

Подобни продукти