Дървено табло за спасителна мисия Пес Патрул Melissa&Doug

Наличност:
В наличност
Модел:
33275
Производител:
Melissa&Doug
Цена
163.50лв.

Това чудесно табло на Melissa & Doug ще даде възможност на всички малки любители на автомобилните състезания да се забавляват максимално.

Играта е подходяща за деца над 3 години и включва светлини, звукови ефекти и движещи се части, включително превъртащ се GPS, бутони за фрази (3 избора на език и превключвател за включване/изключване), свързани с различни знаци, записване и възпроизвеждане на гласови съобщения, включва стартиране на клавиша със звук на оборотите на двигателя, превключване на предавките, мигачи, клаксон и сирена, 3 двустранни мисионни карти "предно стъкло" се плъзгат в клипове на сцени на таблото за управление и се съхраняват отзад. 

Таблото е изработено с тематична насоченост на волана към Пес Патрул, което още повече ще привлече интереса на детето.

Страхотна играчка, която развива координацията око-ръка, насърчава въображението и помага на децата да разбират процеса на причинно-следствени връзки.

Забележка: 
Това оборудване генерира, използва и може да излъчва радиочестотна енергия и, ако не е инсталирано и използвано в съответствие с инструкциите, може да причини вредни смущения в радиокомуникациите. Няма обаче гаранция, че няма да възникнат смущения при конкретна инсталация. Ако това оборудване причинява вредни смущения в приемането на радио или телевизия, което може да бъде определено чрез изключване и включване на оборудването, потребителят се насърчава да се опита да коригира смущенията с една или повече от следните мерки:
Преориентирайте или преместете приемната антена;
  • Увеличете разстоянието между оборудването и приемника;
  • Свържете оборудването към контакт във верига, различна от тази, към която е свързан приемникът;
  • Консултирайте се с опитен радио/телевизионен техник за помощ.

Сподели

Напишете мнение

Подобни продукти