Детска тротинетка Elite Prime със светещи колела, червена Globber

Наличност:
В наличност
Модел:
444-802
Производител:
Globber
Цена
249.90лв.


Детска планета не гарантира наличността на продукта към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Globber Elite Prime – качество и стил!

Този модел тротинетка е със светещи гуми и платформа, с която никога няма да останете незабелязани.

Кормилото е анодизирано Y-образно и има възможност да се регулира в 4 различни височини според ръста на детето. Ръкохватките на кормилото са изработени от устойчив двуцветен материал, който не позволява хлъзгане на ръцете, а това осигурява допълнителна сигурност при каране.

С едно натискане на бутона, намиращ се в долната част на Y-образното кормило, детската тротинетка се заключва, за да може да се движи само в права посока. По този начин се улеснява обучението на всяко дете, което прави първите си опити за управление на тротинетка.

Широката платформа е изработена точно по този начин, за да може детето да постави и двата си крака и разполага с подсилена конструкция, която може да издържа до 50 кг. 

Elite Prime е сгъваема, използвайки патентованата епилиптична система за сгъване на Globber.

Тази червена тротинетка със светещи гуми и платформа разполага с 3 колела – две предни с диаметър по 125 мм с широчина 30 мм и едно задно 80 мм. Гумите са направени от висококачествен и високоустойчив полиуретан (PU), монтирани върху търкалящи се висококачествени лагери ABEC 5. Това прави движението с тях е напълно плавно и безшумно, като предните светещи LED гуми (не изискват батерии) имат специален сензор за вибрации.

Подходяща за деца с височина от 95 см до 130 см. 

Сподели

Възраст
Възраст Над 3 г.
Напишете мнение

Подобни продукти