Тротинетка Master Lights,синя Globber

Наличност:
В наличност
Модел:
662-100-2 - blue
Производител:
Globber
Цена
219.90лв. 197.90лв.

Спестявате 22.00лв.

Изтича след: 3 9 0 0


Детска планета не гарантира наличността на продукта към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Този модел на Globber се характеризира с по-широка платформа, противоплъзгащо се покритие от EVA пяна и 5 нива на регулиране височината на кормилото. Допълнително за още по-голямо забавление, предните колела на тротинетката светят без да са необходими батерии.

Синята тротинетка с 3 колела Globber Master Lights е сгъваема, като предните й две колела светят. Сгъването й става посредством патентована система с натискане само на един бутон, което позволява скутерът да се съхранява и пренася по-лесно.

Характеристики:

  • Двуцветна и стилен дизайн
  • Удобна, изработени от TPR, ергономични дръжки с напълно нов дизайн
  • Широко, извито и регулиращо се на 5 степени кормило, което е изработено от алуминий и допълнително анодизирано с покритие против надраскване. Това го прави подходящо за дълго използване от деца на възраст до 14 години
  • Задната спирачка е много широка и дълга, което допринася за по-голямата й ефективност и защитава колелото за по-дълга употреба
  • Широка платформа с противоплъзгащо двуцветно покритие
  • Платформата е покрита с мека и удобна EVA пяна, а отдолу е със специално подсилена метална структура, за да може да се използва от деца с тегло до 50 кг.
  • Тротинетка от серия Master Lights притежава патентована система за сгъване с безопасен страничен бутон.  В сгънато положение тротинетката може да се превозва като количка.
  • Патентована система за контрол на завиването. С натискането на един бутон се заключва възможността за завиване и по този начин привикването на малките деца към управлението на тротинетки става по-лесно
  • Висококачествени и високоелестични предни 121 мм колела и задно 80 мм колело, с ABEC 5 лагери за по-гладно и плавно управление. Модификацията Master Lights е оборудвана със светещи колела, които нямат нужда от батерии.

Тази синя тротинетка с 3 колела Globber е подходяща за деца на възраст между 4 и 14 години.

Височина на ездача: 100 см до 170 см.

Размери: 17.5 х 35.5 х 66см.

Сподели

Възраст
Възраст Над 3 г.
Напишете мнение

Подобни продукти