Комбинирана количка Book Tartan Elite Modiular Peg-Perego

Наличност:
Изчерпано количество
Модел:
booktartan
Производител:
Peg-Perego
Цена
1,918.00лв.

BOOK TARTAN ELITE MODULAR е нова модулна система от лимитираната серия на Peg Perego, подходяща за  деца до 3 годишна възраст. Широка само 51 см тя ще Ви отведе навсякъде и ще остави много място в багажника. Оригиналния кош за новородено Culla Elite е с вградена дръжка от еко кожа и е одобрен за използване в автомобил.

Комплектът включва: 

  • Шаси Book 51 с дръжка от екокожа
  • Седалка Pop-Up с покровало
  • Culla Elite - елегантен кош за новородено – одобрен за използване в автомобил с допълнително закупен комплект Kit Auto
  • Столче за кола Primo Viaggio SL
  • Чанта Borsa с подложка за повиване на бебето

Шаси: 

Този модел шаси има специален дизайн и е изключителено компактно, размерът му е само 51 см. Това ще позволи да преминавате спокойно и през по-тесни места. 

Изработено е от алуминий - лек, но много здрав материал, който е устойчив във времето. 

Шасито разполага с дръжка от еко кожа и страничен бутон, чрез който лесно и бързо може да управлявате предните колела ( заключени и въртящи се на 360 градуса).

Book 51 е много маневрено, сгъва се като тип книга и може да стои изправено съвсем самостоятелно. 

Централната дръжка, с което е снабдено улеснява пренасянето и транспортирането. 

Дръжката има опция да се регулира в няколко позиции на височина, спрямо размера на родителя. 

В долната част на шасито е разположен просторен кош, където ще можете да съхранявате своя багаж. 

Модел Book 51 е оборудван със системата на Peg-Perego  - G-Matic, която позволява само с едно щракване да монтирате коша за новородено, седалката или столчето за кола. 

Peg-Perego създава своите шасите с иновативно окачване на колела с 12 сачмени лагери,  които дават 360 ° подвижност.Това осигурява максимален комфорт при маневриране дори и при неравни повърхности и 30% по-малко усилия в сравнение с обикновените колички. 

Кош за новородено CUlla Elite:

Кош Culla Elite има стилен и красив дизайн, но заедно с това ще предложи на бебето максимален комфорт. 

Проектиран е с голямо внимание и до най-малкия детайл, има интегрираната дръжка от еко кожа, патентована от Peg Perego. Снабден e с допълнително матраче.

Culla Elite има няколко функции, които са важно предимство в спокойното отглеждане на малкото ви съкровище . Освен като кош върху шасито, може да го използвате като люлка у дома или като малка кошарка, благодарение на практичните крачета. 

Кошчето е оборудвано със специална система „Четири сезона” , която регулира въздушния поток и осигурява допълнителна защита през зимата и хладен въздух през лятото.

Много важна функция, която CUlla Elite притежава е системата за комфорт, позволяваща да регулирате отвън едновременно облегалката и поставката за крачета, така че бебето да е винаги в най-добра позиция. 

Кошът е преминал тестове и има разрешение за безопасно пъруване в автомобил  за деца в група 0 и максимално тегло 10 кг.

Допълнително можете да закупите комплект Kit Auto –  съдържащ стиропор, регулируем  3-точков колан за безопасност с раменни вати и една катарама – осигурява максимална безопасност в случай на челен или страничен удар.  С него може лесно за закрепите коша на задната седалка на автомобила, оставяйки възможност на един родител да седне до детето. 

Кошът е произведен от полипропилен - удароустойчив и хигиеничен материал, защото не абсорбира влагата от въздуха.EPS  покритието осигурява максимална защита при страничен удар и идеално топло- и звукоизолация.

Седалка Pop-Up:

Седалката има реверсивна функция - може да се монтира върху шасито с лице към мама и по посока на движението. 

5-точковият колан ще осигури безопасност и спокойствие на родителя. Той има защитна подложка и преден борд с еко кожа, който се отваря и затваря.

Седалката на количката е ергономична и удобна.

Облегалката и поставката за крачета се регулират на няколко позиции. 

Сенникът е компактен, има опция да се удължава и разполага  кука, на която да закачите любима играчка. Той се допълва от цип и подложка, в която е вмъкната мрежа, за да се осигури по-голяма вентилация в горещите дни. Сенникът е с UV защита UPF 50+.

Количката може да стои изправена напълно самостоятелно, което позволява да остане чиста по-дълго време. 

Столче за кола Primo Viaggio SL:

PRIMO VIAGGIO SL влиза в група 0+ за деца до 13 кг. (ориентировъчна възраст - 0 до 12 /14 месеца)

Оборудван със система ”ADJUSTABLE SIDE IMPACT PROTECTION”,  която гарантира максимална защита против странични удари. Столчето се регулира на 5 позиции на височина, едновременно с коланите за безопасност, следвайки растежа на детето. Столчето е одобрено според европейските норми за монтиране в колата със и без база.  

Столчето за кола Primo Viaggio SL в съчетание с Isofix Base 0 + 1 K  е с най-висока оценка (5 звезди), като най-добър продукт в категорията си и е преминало строги краш тестове, изпълнявани от най-взискателните международни сертифициращи органи (2013 ADAC, TSC, Stiftung Warentest, ÖAMTC). Сертифицирани по целия свят, продуктите на Peg Perego надвишават стандартите за ефективност и безопасност.

Столчето е снабдено с “Adjustable Side Impact Protection”  –  система за защита при странични удари.

Столчета има 3-точков колан  с мека подложка . 

Монтира се лесно върху шаси Book 51, благодарение на системата G-Matic.  

Седалка е ергономична и в комплект с анатомична възглавница за новородени превръщат този продукт в много предпочитан от родителите.

Сенникът е снабден с UV защита UPF 50+ и кука, на която може да закачите любима играчка. Дръжката и сенникът са регулируеми.

Сподели

Възраст
Възраст Над 0 г.
Напишете мнение

Подобни продукти