Конструктор LEGO Friends Магически сергии на панаира

Наличност:
В наличност
Модел:
41687
Производител:
Lego
Цена
67.99лв.


Детска планета не гарантира наличността на продукта към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Усетете магията на панаира с Magical Funfair Stalls! Комплектът включва множество креативни комплекти, като щанд за сладолед, подвижна количка за боядисване на лице, прозорец за билети и турникети - точно както на истински карнавал. Има дори магически трик с левитация!

Комплектът се предлага с микро кукла и 2 мини кукли, облечени в магически тоалети - 1 с боя за лице и 1 с магическа пелерина. Децата могат да влязат в ролята на публика, служителите на панаирния площад или дори магьосник, който изнася представление - като завъртат копче, те могат да накарат Ема да „левитира“, трик, който децата ще се радват да изпълняват за семейството и приятелите си!

Като допълнителна страхотна изненада има и специални светещи в тъмното елементи, които оживяват при загасени светлини! Отведете децата до вълнуващия свят на Heartlake City, където те могат да се насладят на безкрайни забавни моменти в компанията на вълшебните герои от LEGO Friends.


Размери на целия комплект щандове: 14х31х6 см; размер на щанд за магически трик: 11х8х9 см

Брой части: 361

Подходящо за деца над 6 години.

Сподели

Етикети:

Възраст
Възраст Над 6 г.
Напишете мнение

Подобни продукти