Дървен пъзел Математика Small Foot

Наличност:
В наличност
Модел:
6611120278
Производител:
Small Foot
Цена
32.40лв.


Детска планета не гарантира наличността на продукта към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Хайде да видим кой може да смята най-бързо? 

Дървеният математически пъзел, изработен от дърво, ще покажат на децата че математиката може да бъде и интересна. Целта е да се решат десет математически задачи, кратни на десет, с бързо събиране и изваждане, докато пясъчният часовник изтече. За да направите това, картите за уравнения трябва да бъдат поставени с правилните плочки за решение. Със 110 различни математически задачи и функция за самопроверка, той е идеален за деца в предучилищна възраст и деца в началното училище.

Игарата позволява и да се направи математическо състезание като в нея се включат повече участници. Така накрая ще се сравняват кой е решил правилно най-много задачи.

За лесна самопроверка, обратните страни на картите са със съответното решение. Всички плочки с цифри и игрални карти се съхраняват сигурно в дървената кутия с плъзгащ се капак и да могат да бъдат взети, когато сте в движение.

Размери: кутия – 18 х 14 х 5 cm, плочки – 8 х 4 х 1 cm.

За деца над 6-годишна възраст.

Сподели

Възраст
Възраст Над 6 г.
Напишете мнение

Подобни продукти