Сгъваема триколка със светещи колела Junior Fantasy Lights Globber

Наличност:
В наличност
Модел:
433-206
Производител:
Globber
Цена
169.90лв. 152.90лв.

Спестявате 17.00лв.

Изтича след: 2 8 36 36


Детска планета не гарантира наличността на продукта към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Тротинетка Globber Fantasy Lights e подходяща за деца на възраст от 2 до 6 години.

Характеристики:

Телескопична дръжка, която дава възможност за регулиране на 3 нива, с алуминиево Т-образно кормило, удобни и издръжливи TPR ергономични дръжки от устойчив цветен материал, който не позволява хлъзгане на ръцете и съответно гарантира по-добър захват.

Платформа има метална подсилена структура и е достатъчно широка, противоплъзгаща с двуцветен дизайн. издържа до 50 кг. и осигуряваща допълнителна защита от падане.

Двете предни колела са 121-милиметрови, а задното е 80-милиметрово, като всички са направени от висококачествен и високоустойчив полиуретан (PU) и монтирани на търкалящи се лагери ABEC 5. Движението с тях е напълно безшумно и плавно, като предните две колела са с LED светлини, които светят при движение в червено, зелено и синьо и за тях не се изискват батерии.

Дълга спирачка, която обхващаща цялото задно колело, чието предназначение е да спомага за по-доброто спиране. В същото време предпазва самото колело, играейки ролята и на калник.

Тротинеткара лесно се сгъва, тъй като притежава патентована система за сгъване на Globber, която чрез един бутон за прибиране на кормилото я превръща в лесна за пренасяне и компактна за съхранение.

Бутон за заключване на кормилното управление, който фиксира кормилната система на двете предни колела, за да се движат само напред и назад.

Размери: 16 х 58 х 26см.

Сподели

Възраст
Възраст Над 2 г.
Напишете мнение

Подобни продукти