За нас

   Децата трябва да бъдат научени как да мислят, а не какво да мислят.”

Маргарит Мид


Detskaplaneta.com – място, където да погледнем през детските очички и да се пренесем в техния свят за забавления и усмивки.

Възрастните са тези, които помагат на децата да опознават света, да учат за живота и да израстват по най-добрия начин. В този изключително важен процес ние сме тук, за да помогнем с каквото можем. Ето защо нашата цел е да ви предоставим разнообразен избор на образователни и занимателни игри, които ще Ви бъдат верен помощник във възпитанието и изграждането на умения у децата.

Различните категории ще Ви предложат интерактивни, двигателни, ролеви, творчески и забавни детски комплекти, всеки от които има своя мисия  - да мотивира и учи детето. Сред гамата от продукти ще намерите  иновативни играчки и съвременни любими серии, които истински ще зарадват малките съкровища.

Нашият стремеж е винаги да подбираме полезни и креативни игри и пособия, чрез които децата ще превърнат играта в истинско приключение. Вярваме, че можем да ви помогнем да изберете най-правилната играчка.

Екипът ни от професионалисти е силно мотивиран и винаги ще се старае да предоставя качествено съдържание и да оправдава доверието, което бихте имали към нас.

Не се колебайте да се свържете с нас дори и само за да споделите Вашето мнение. То е ценно за нас, защото ще ни показва в каква посока вървим. Така ще можем да правим нужните промени, да подобряваме каквото е необходимо и то винаги в името на една обща цел – усмивката на Детето.

Към този момент, предлаганите продукти може да намерите единствено онлайн на www.detskaplaneta.com. Насреща сме да дадем подробна информация за избран от Вас артикул и да съдействаме при желание за поръчка. 

Уебсайтът www.detskaplaneta.com е собственост на МОНИКО-90 ЕООД, ЕИК: 204886859